glazbena agnecija trend grupa trend reference grupa trend galerija grupa trend kontakt
 

Grupa Trend osnovana je 2001. godine i iza sebe ima 9 godina iskustva nastupanja na najraznijim događanjima zabavnog i kulturnog sadržaja.

Prvu postavu činili su Saša Jovanović (gitara, vokal), Sanjin Jovanović (klavijature, vokal), Dubravko Fugošić (bass gitara)  i Hrvoje Buger (bubnjevi), a sama grupa nastala je proširenjem sastava Dua Trend, kojeg su još davne 1990. godine osnovali Saša i Sanjin. Oni tako broje više od dvadeset godina neprekidnog bavljenja glazbom, a uz grupu Trend, od 2000-te godine nastupaju i sa klapom "Vinčace".

Alen Rubčić (bubnjevi), glazbom se aktivno bavi od 1997. godine a grupi Trend pridružio se 2005., nakon što je prethodno bio bubnjarem grupa "Harlekin", "Pakleni šund" i "Vivak".

Nataša Manestar, pjevačica, pridružila se Trendu 2009. godine. Već u osnovnoškolskoj dobi pohađala je satove sythersizera i solfeggia u glazbenoj školi, a upisom u školu modernog pjevanja "Vocal Studio Maraton" počinje se aktivno baviti glazbom te stječe bogata iskustva samostalnog pjevanja,  ali i pjevanja pratećih vokala.

Današnju stalnu postavu grupe tako čine Saša i Sanjin Jovanović, Alen Rubčić i Nataša Manestar. Od 2010. godine grupa Trend djeluje i kao stalni prateći band Jose Butorca, renomiranog pjevača primorskog kraja.

Nastupaju na manifestacijama različite vrste, pa su tako u novije vrijeme gostovali u emisiji "Lijepom našom", nastupali kao predgrupa "Novim Fosilima", zajedno sa klapom "Maslina", svirali na Rapskoj "Kantati", Lovranskoj "Marunadi" i inim sličnim događanjima.

 


 
...............................................................................................................................................................................
glazbena agnecija trend | reference | grupa trend | foto/video galerija | kontakt
izrada internet stranica